İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Melikşah Ortaokulu

Nis

E-twinning projesinde nisan ayı içerisinde web2 araçlarını kullanarak geometri etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor"projesi kapsamında Valiliğimizce okuma saati ilan edilen 21.00-21.30 saat aralığında Çocuklarımıza örnek olmak adına tum velilerimizi ailecek kitap okumaya davet ediyoruz.

Mrt

e-Twinning kapsamında Okulumuz 5D Öğrencileri ile  Çıkarma işlemini hazırladığımız WORDWALL ETKİNLİĞİ ile gerçekleştirdik.

Mrt

e-Twinning kapsamında Okulumuz 5D Öğrencileri ile  "Kesirlerle Toplama İşlemi"konusu materyaller kullanılarak pekiştirildi.

Şbt

Okulumuz eTwinnning projesi kapsamında öğrencilerimiz ritmik saymaları daha eğlenceli hale getirerek öğrendiler.

Şbt

İstanbul Valiliğimizce yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında bir okuma kültürü oluşturan proje ile ilçemizdeki ilkokul,ortaokul ve liselerimize kitap dağıtımları gerçekleştirildi.

Okul kütüphanelerimizde kitap çeşitliliğinin artmasına vesile olan proje kapsamında gerek ilkokulda, gerek ortaokulda gerek lisede başucu kitabı olarak kabul edilebilecek, çocuklarımızın mutlaka okumasını gerektirecek kitaplar okullarımıza hediye edildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönem öğretmeneler kurul toplantımızı yaptık.

Ock

Enerji verimliliği kültürünü toplumda yaygınlaştırmak, öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amaçlı 08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine sınıflarımızda bilgilendirme videoları izlettirilmiştir.

Ara

KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş.

Ara

İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamındaki "Kadına El Kalkamaz" programı kapsamında, 3 milyon 866 bin 584 erkeğin bilgilendirildiği, 1 milyon 38 bin broşür dağıtıldığı kaydedildi.

ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ 10 AĞUSTOS 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN YAPILACAKTIR.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK ile Şube Müdürlerimiz Zekeriya POSTACI ve Ali İMİR'i Okulumuzda ağırlamaktan gurur duyduk. Yeni okul binamız, uzaktan eğitim süreci ve projelerimiz hakkında değerlendirmelerde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.